Wint Stichting Romeins Schip Woerden de Cultuurprijs Woerden 2013?

Op 13 december wordt de Cultuurprijs Woerden weer uitgereikt, de prijs voor het stimuleren van bestaande en veel belovende nieuwe initiatieven op cultureel gebied in de gemeente Woerden. De prijs wordt sinds 1995 elke twee jaar uitgereikt aan een persoon, groep of instelling die zich heeft ingezet voor de cultuur in de gemeente. U kunt kandidaten voor deze prijs voordragen.

  • Vindt u ┬ádat Stichting Romeins Schip een aantrekkelijk cultuurhistorisch programma presenteert?
  • Geniet u van de unieke combinatie van uitleg in het museum, korte stadswandeling en heerlijke vaart over de Singels van Woerden aan boord van ons prachtige Romeinse vrachtschip?
  • Kijkt u uit naar de nieuwe arrangementen die wij vanaf 2014 met de kleinere “Fiducia” gaan aanbieden?
  • En gunt u ons deze prestigieuze prijs als kroon op de viering van ons eerste lustrum?

Dan roepen wij u graag op om onze stichting te nomineren voor de Cultuurprijs Woerden 2013

Dit kunt u doen door uw voordracht uiterlijk 1 oktober as. in te dienen op de website van de Stichting Cultuurprijs Woerden. Alle voorgedragen kandidaten worden op die website gepubliceerd. Uit alle voorgedragen kandidaten kiest de jury vier genomineerden. Over deze vier genomineerden verschijnen artikelen in de krant zodat heel Woerden weet om welke personen, groepen of instellingen het gaat. Uit die vier wordt de uiteindelijke winnaar gekozen door de jury.

Namens Stichting Romeins Schip Woerden alvast bedankt voor uw reactie!