Weer in de vaart!

Op zaterdag 14 april 2012 start het vierde vaarseizoen van het Romeins Schip Woerden. Om dit heuglijke feit te vieren, krijgen alle passagiers die dag na afloop van de excursie een kop koffie of thee met appelgebak aangeboden door Café Restaurant XO in Woerden. Hopelijk is het XO-terras aan de Meulmansweg dan ook weer open. Reserveren is aanbevolen, want vol=vol.

Voorwaarden XO actie

Alle deelnemers van de Singel-excursies op 14 april 2012 (start 14.00 uur en 15.00 uur) krijgen na afloop een gratis kop koffie of thee (of glas limonade voor kinderen) plus een stuk appelgebak bij Café Restaurant XO, Meulmansweg 2 te Woerden aangeboden. Dit aanbod geldt alleen als u persoonlijk het officiële entreebewijs van 14 april 2012 kunt overleggen. Het aanbod kan niet op een andere dag of voor een andere consumptie of geld worden ingewisseld.
De reserveringen voor de excursie worden op volgorde van binnenkomst gehonoreerd.
Vol = vol.
Als u op 14 april de kaarten niet op tijd bij de kassa van het Stadsmuseum Woerden afhaalt (een kwartier voor aanvang van de excursie), dan behouden wij ons het recht voor om de niet afgehaalde kaarten aan een ander aan te bieden.