Vaarseizoen 2013 succesvol afgesloten

RozenbrugDe laatste vaart van dit seizoen was voor burgemeester Molkenboer, die zijn ex-collegegenoten uit Leerdam graag zijn nieuwe gemeente wilde laten zien. Een Singel-arrangement met het Romeinse schip kon daarbij niet ontbreken. Met dit gezelschap en dankzij een fraaie nazomer blikken wij terug op een geslaagd seizoen. Onze gidsen, matrozen en schippers hebben weer zo’n 2.000 bezoekers een plezierige vaarexcursie kunnen bezorgen en kennis laten maken met de Romeinen. Nieuw dit seizoen waren de Limes et Laurium arrangementen voor de zakelijke markt die we i.s.m. met Boerderij De Boerinn organiseren.

De komende periode gaan wij ons opmaken voor het nodige onderhoudswerk en starten met de organisatie van het nieuwe seizoen. Dat wordt een speciaal jaar, want dan bestaat Stichting Romeins Schip Woerden al weer 5 jaar! Bovendien speelt in 2014 de komst van de Fiducia een belangrijke rol. Vanaf medio april 2014 gaan we met beide schepen varen.

Heeft u in de tussentijd vragen of wilt u al reserveren voor aankomend seizoen? Dat kan, neem dan via de website contact met ons op. Ook in de wintermaanden zijn wij bereikbaar. Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen van het Romeins Schip Woerden, volg ons dan op twitter. Tot volgend seizoen!