29 november 2021

Uitjes Scheveningen: meer dan alleen bowlen

2 min read
uitjes scheveningen

Waarschijnlijk ben je tijdens een personeelsuitje wel eens gaan bowlen of gaan paintballen of lasergamen. Dat is natuurlijk erg leuk. Maar er zijn nog zoveel meer activiteiten die je tijdens een personeelsuitje kunt ondernemen. Hier vind je veel verschillende ideeën voor uitjes in Scheveningen. Flitz-events heeft een jarenlange ervaring in het organiseren van allerlei soorten uitjes en helpt je graag om ervoor te zorgen dat jouw personeelsuitje een onvergetelijke ervaring wordt.

Activiteiten personeelsuitje kiezen

De eerste vraag die je je moet stellen bij het organiseren van een personeelsuitje is: welk type activiteit wil je voorstellen. Denk je aan een sportief uitje, of juist aan een creatief uitje? Ook moet je beslissen hoe lang het uitje duurt. Gaat het om een avondactiviteit met diner of borrel of ben je van plan een hele dag op pad te gaan? Misschien overweeg je ook wel om te overnachten. Wat ook belangrijk is: hoeveel mensen gaan er mee en doen mee aan de activiteiten. Welk uitje je ook van plan bent, in Scheveningen is alles mogelijk!

uitjes scheveningen

Teambuilding activiteiten personeelsuitje

Een personeelsuitje is ideaal om teambuilding te bevorderen. Er zijn veel activiteiten die specifiek bedacht zijn om samenwerking te stimuleren. Door ook buiten de werkvloer in een informele setting samen naar oplossingen te zoeken, wordt de band van het personeel verbeterd. Dit komt het bedrijf zeker ten goede. In Scheveningen zijn heel diverse teambuilding activiteiten mogelijk. Tijdens de Robinson Crusoe Experience worden medewerkers ‘opgesloten’ op een ‘eiland met kannibalen’. Alleen door samen te werken kunnen ze van het eiland ontsnappen. Maar ook een workshop schilderen waarbij je gezamenlijk een schilderij maakt, draagt zeker bij tot een verbetering van de teamgeest.

Sportieve uitjes Scheveningen               

Het strand van Scheveningen leent zich bij uitstek voor sportieve zomerse activiteiten personeelsuitje op het strand. Denk aan een beachvolleytoernooi of een beach camp. Maar de brede stranden zijn ook uitstekend geschikt om te vliegeren, powerkiten of blokarten. Ook kun je leren om te golfsurfen of een stand-up paddle board te gebruiken. Denk ook eens aan boeren-beach golf of beach-boxe! En wat tot grote hilariteit onder medewerkers kan leiden is bubblevoetbal!

uitjes scheveningen

Binnenactiviteiten personeelsuitje

Ook op niet zomerse dagen zijn in Scheveningen veel verschillende uitjes mogelijk. Er bestaat een groot aantal creatieve workshops, van sieraden maken tot schilderen. Ook kun je bijvoorbeeld leren pokeren of cocktails leren maken. En wat te denken van een pubquiz in een van de leuke strandtenten van Scheveningen, terwijl de wind buiten over het strand raast!