Nog een maand genieten van Romeinse schepen

De scholen zijn alweer begonnen en de maand september staat voor de deur. I.v.m. groot onderhoud van de Per Mare ad Laurium de laatste maand van ons seizoen. U kunt dus nog vier weken genieten van de diverse cultuurhistorische arrangementen die onze vrijwilligers graag voor u verzorgen!

PMAL bij Oostdam

September is altijd één van de drukste maanden voor ons en dit jaar is het niet anders. Maar er blijven nog voldoende mogelijkheden voor groepen en individuele gasten om gebruik te maken van ons inmiddels breed bekende aanbod. Bovendien is september de maand die ons vaak trakteert op fraai nazomer weer; een extra reden om van ons aanbod gebruik te maken.

Bent u geïnteresseerd in een groepsarrangement rond de Per Mare ad Laurium (capaciteit 36 gasten) of de Fiducia (capaciteit 12 gasten) op een door uzelf te bepalen dag en tijd? Kijk dan elders op deze website voor alle relevante informatie over het aanbod en maak gebruik van de mogelijkheid om zo’n arrangement aan te vragen op onze website onder ‘Groepen-Aanvragen’.

Daarnaast zijn er op alle vijf de zaterdagen in september nog voldoende kaarten beschikbaar voor het Historisch arrangement dat om 15.00 uur start in het Limesmuseum, Kerkplein 18, en dat rond 16.30 uur wordt afgesloten na een vaartocht van plm. 45 minuten met de Per Mare ad Laurium. Meer informatie daarover onder de knop ‘Losse Kaarten’, waar u ook uw kaarten voor zo’n arrangement kunt aanvragen.