19 januari 2022

Kerstbal bedrukken met bedrijfslogo

2 min read
Kerstbal bedrukken met bedrijfslogo

De feestdagen zijn bijna daar en als baas zijnde wil je natuurlijk een blijk van waardering geven aan je werknemers. Naast dat zij een geweldig kerstpakket krijgen wil je er natuurlijk ook wat bedrijfseigen bij stoppen. Je besluit om een kerstbal bedrukken met bedrijfslogo. Je stopt deze leuke ballen dan in een pakket erbij als toch nog een extra blijk van waardering. Kerstballen hangen wij in de boom, samen met de lichtjes en de piek mag natuurlijk ook niet worden vergeten. 

Doorzichtig of zilver?

Een eigen kerstbal ontwerpen hoeft niet moeilijk te zijn, er zijn een aantal keuzes die je moet maken als je een glimmende en mooie bal in de boom wilt hebben. Om te beginnen kan je er voor kiezen wat je op de bal wil hebben. In dit geval kan dat het bedrijfslogo zijn van het bedrijf, maar een groepsfoto van het hele team is ook altijd een leuk idee. Die keuze kan je eerst maken, daarna ga je kiezen wat voor een bal je wilt. Wil je er nog decoratie op of erin? Een zilveren bal of toch een doorzichtige.

Kerstbal bedrukken met bedrijfslogo

Twijfelen en go 

 Je kan je creatieve kant de gang laten gaan en je zal zien hoeveel moois er uit kan komen. Een kerstbal bedrukken met bedrijfslogo is voor vele bedrijven de moeite waard. Ondanks dat veel van deze ballen onder aan de bak belanden aan het einde van kerst, ieder jaar komen ze het weer tegen en zullen ze aan je denken als bedrijf zijnde. Je kan het dus ook zien als een soort promotie. De variatie van de ballen kan ook nog, niet elke bal hoeft hetzelfde te zijn. De een kan zilver en de ander doorzichtig. De keuze is aan jou hoe je het wilt. Twijfelen mag maar niet te lang want voor je het weet zijn de feestdagen alweer voorbij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *