19 januari 2022

Iets goed doen met opbrengst Kerstpakketten

1 min read
Kerstpakketten

De kerstpakketten die er per jaar geschonken worden aan werknemers stijgt. Wel tijdens corona is er een daling geweest. Men zegt dat de pakketten elk jaar luxer en groter worden, dit is een goed teken. Werknemers kijken er elk jaar weer naar uit om zo’n pakket in ontvangst te nemen. Het personeel ziet dit dus ook als een leuke beloning en als een motivatie. Deze motivatie helpt het personeel om tijdens de drukke december maanden extra en extra te werken.

Kerstpakketten

Donaties

Veel grote bedrijven sponsoren het maken van kerstpakketten. Maar ook als jij een pakket besteld betaal je per kerstpakket een donatie. Deze donaties worden weer gebruikt voor goede doelen. Bij een kerstpakket van tussen de 5 en 20 euro, betaal je 0,40 cent per kerstpakket dat je aanschaft. Bij een pakket van 55 euro of hoger betaal je een donatie van 1,20 euro per kerstpakket. 

De kerstpakket leveranciers betalen per speciaal pakket zelf ook 2,00 euro. Dit is een speciaal kerstpakket die is samengesteld om de doelen doelen een handje te helpen.

Op bijna elke kerstpakket site kan je ook Sinterklaas pakketten kopen, voor deze pakketten betaal je ook een donatie. Voor dit pakket doneer je 0,10 cent per pakket dat je aanschaft.

Het is altijd goed om goede doelen te helpen, omdat er jaarlijks miljoenen pakketten gekocht worden is dit een goede zet! Ben jij nou nog op zoek naar een leverancier voor prachtige pakketten, zoek er dan een waar een deel van de opbrengst ook goed terecht komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *