19 januari 2022

Hoe geef je een leuk feestje tijdens corona?

2 min read
feest

Waarschijnlijk is iedereen inmiddels jarig geweest tijdens de corona crisis. Veel mensen denken dat ze er door alle maatregelen niet echt een feestje meer van kunnen maken. Toch zijn er nog genoeg manieren om ook in deze tijd een leuk feestje te bouwen. Hoe doe je dit nu en wat heb je hier allemaal voor nodig? In deze blog leggen wij het je uit!

Op zoek naar feestartikelen voor meer feestvreugde? Ben je woonachtig in Den Bosch? Bekijk: Carnavalswinkel Den Bosch. Woonachtig in Breda? Bekijk: Carnavalswinkel Breda.

Ga lang bij de visite

Door de corona maatregelen mag je thuis nog amper mensen ontvangen. Een verjaardagsfeestje thuis zit er helaas dus nog niet in. In plaats van dat de visite naar jou komt kan je ervoor kiezen om de rollen om te draaien. Wanneer jij langs gaat bij de visite kan je zoveel mensen opzoeken als je maar wilt. Gooi wat chips, taart, borrels en feestartikelen in de auto en verras je familie en vrienden. Op deze manier kan jij alsnog iedereen zien en kan iedereen jou toch nog feliciteren.  

De drive thru 

Wanneer je nog geen rijbewijs of auto beschikbaar hebt gaat het lastig worden om bij de visite lang te gaan. Wat je dan kunt doen is de visite bij jou langs laten komen door middel van een drive thru. Waarschijnlijk ken je vast wel iemand die dit al heeft gedaan. Je versiert je oprit met mooie feestartikelen en laat de visite langs rijden in de auto. Versier je oprit en zet de taart en borrels klaar. Dit is alsnog een erg leuke manier om je verjaardag te vieren. Mocht dit ook niks voor je zijn kan je ervoor kiezen om de visite in blokken langs te laten komen.
Op zoek naar feestartikelen? Carnavalskleding online heb je zo gekocht! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *