Het zit erop !

Met twee zonovergoten arrangementen hebben onze vrijwilligers vanmiddag afscheid genomen van de laatste gasten. Eerst een groepsarrangement voor een geslaagde familie-bijeenkomst en daarna het allerlaatste Historisch arrangement voor de losse kaartverkoop. Om even na 16.30 uur meerde de Per Mare ad Laurium nog een keer af om een groep tevreden gasten van boord te helpen. 

Beide schepen worden nu voor de winterperiode weggelegd na het ondergaan van nog een flinke schoonmaakbeurt. Ondertussen gaat het bestuur van RSW door met de gesprekken met de initiatiefgroep in Utrecht; gesprekken die moeten leiden tot een herstart van de inmiddels breed bekende cultuurhistorische arrangementen in een nieuwe omgeving.

Deze website zal in de komende periode de nodige aanpassingen ondergaan om de veranderende situatie beter te duiden. En op termijn komt er een nieuwe website die u op de hoogte gaat houden van de ontwikkelingen en de toekomst. Vergeet dus vooral niet zo nu en dan bij ons langs te komen als u de ontwikkelingen wilt volgen.

Rest ons al onze 20.000 gasten te bedanken voor hun bezoek. En namens het bestuur van RSW natuurlijk ook een welgemeend woord van dank aan al onze vrijwilligers, zonder wie wij het geen 10 jaar hadden kunnen volhouden.