Het laatste arrangement losse kaarten !

Op zaterdag 22 september voeren wij drie groepsarrangementen uit. Daardoor komt het Historisch Singelarrangement voor de losse kaartverkoop helaas te vervallen. Dat betekent dat u nog maar één kans hebt om aan dit informatieve arrangement deel te nemen, namelijk op zaterdag 29 september as. Er zijn gelukkig nog een aantal kaarten beschikbaar. 

Wilt u gebruik maken van deze laatste kans, dan is het verstandig dat u vooraf kaarten op onze website reserveert (knop ‘Losse Kaarten’ en vervolgens knop ‘Reserveren’). Alleen dan hebt u zekerheid dat u mee kunt. Aangezien onze capaciteit beperkt is, 36 gasten, kan het gebeuren dat wij ruim voor de datum alsnog uitverkocht zijn.

Voor onze vrijwilligers zit het er na 29 september op. Zoals u waarschijnlijk hebt gehoord, stoppen wij met onze activiteiten in Woerden. Maar wij rekenen erop dat het varend bestaan van onze twee schepen, de Per Mare ad Laurium en de Fiducia, op niet al te lange termijn wordt voortgezet in een andere omgeving, te weten de grachten en singels van Utrecht. En uiteraard bent u dan ook van harte welkom om het aanbod in Utrecht te ervaren. Dus houdt deze website ook in de toekomst nog in de gaten.

Schip bij het Kasteel