19 januari 2022

Het beste bosspel voor een verjaardag!

3 min read
bosspel

Ben jij of is je zoontje, dochter of kleinkind binnenkort jarig en moet jij daar iets voor organiseren? Een bosspel is dan een leuk en actief uitje, waarbij iedereen wat te doen heeft en met elkaar samenwerkt. Maar er zijn heel veel bosspellen. Daarom vertellen wij jou wat het leukste bosspel voor een verjaardagsfeestje is.

Lasergamen in het bos

Het leukste en beste bosspel voor een verjaardag is lasergamen. Hierbij heb je maximaal 4 teams die tegen elkaar spelen. De lasergun werkt met een onschadelijke en pijnloze straal. Vervolgens probeert iedereen elkaar af te schieten met de munitie die ze kiezen. Iedereen heeft 4 levensbalken met 3 levens en wanneer al deze levensbalken op zijn, ben je uitgeschakeld. Degene of het team met de meeste punten heeft gewonnen. Het team kan je zelf bepalen, maar ook de tijdsduur van het spel en het soort lasergame spel. Daarnaast kan je ook de locatie vooraf regelen. Kies je voor een bos, dan is het voordeel dat de obstakels er al staan, waar iedereen zich achter kan verschuilen. Hierdoor bespaar je extra kosten en tijd om obstakels te regelen. Door een camouflage set aan te doen val je al helemaal niet op, zeker als je het in het donker gaat spelen. Ook is het met warm weer heerlijk om te lasergamen in het bos, want de zon schijnt niet fel in je gezicht vanwege de bomen en in het bos is het altijd wat koeler. De deelnemers zullen ook een boost krijgen van het lasergamen, doordat ze niet weten wanneer ze afgeschoten worden, bijvoorbeeld als iemand er van achter ineens aan komt of als het heel donker is. In een bos is het altijd al wat donkerder, wat dus voor een hoger spanningsniveau en zelfs een adrenalinekick zorgt. Zo zal iedereen alles geven om te kunnen winnen.

Waarom niet op locatie?

Wij adviseren om lasergamen niet op locatie te huren, omdat dit veel minder vrijheid geeft. Zo zal je een locatie vooraf af moeten spreken of het in het gebouw (zoals bij de avontuurfabriek) moeten spelen. Als je het dan ineens buiten wilt spelen vanwege warm weer of ineens binnen vanwege regen, dan is dat meestal niet mogelijk. Ook moet je er een aantal minuten van tevoren aanwezig zijn, dus zijn er mensen veel te laat, dan kunnen ze niet meer meespelen. Verder kan het ook zo zijn dat je een aardig eind moet rijden en als je er met minder mensen bent, betaal je alsnog een relatief hoge prijs. Daarentegen is een lasergame set huren veel goedkoper. Je hoeft alleen een aantal dingen te regelen, zoals eten en drinken, de locatie, eventueel obstakels en de retournering na afloop van het lasergamen. De locatie kan ook thuis, op een voetbalveld of op een boerderij zijn, wat heel relaxt en leuk is, want je hoeft verder niet veel te regelen en je hebt deze locatie altijd wel in de buurt. De rest krijg je er bijgeleverd, zoals diploma’s en camouflage sets. Daarnaast heb je ook nog de keuze om een anti cheat lasergame te huren, waarbij er niet vals gespeeld kan worden. Niemand kan dan namelijk meer van team verwisselen, zodra hij/zij is geraakt. Zo voorkom je extra gedoe en hoeft er minder toezicht gehouden worden. Een anti cheat lasergame set huur je voordelig bij lasergamesethuren.nl. Je kan al vanaf 6 laserguns bestellen en krijgt er verder al het benodigde materiaal bijgeleverd. Zo heb jij een geweldig bosspel verjaardagsfeestje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *