Fiducia

Fiducia vaartDe Fiducia wordt uitsluitend ingezet voor groepsarrangementen. Daarbij richten wij ons op kleine groepen van maximaal 12 gasten. Dankzij de beperkte afmetingen van het schip, 11,5×1,8 meter, kan het op relatief klein water varen en is het karakter van het vaargedeelte wat informeler en sportiever. De arrangementen met de Fiducia worden vooral uitgevoerd op:

  • De singels van Woerden (buiten én binnensingels, hierbij is rondvaren in één richting mogelijk);
  • De Oude Rijn richting Harmelen en richting Bodegraven;
  • De Linschoten richting Linschoten en Oudewater;
  • De Grecht tot aan Woerdense Verlaat.

Fiducia vaartHet schip leent zich prima voor een wat informeler contact tussen de gasten aan boord onderling en met de gids. Ook voor de wat oudere gast is de Fiducia zeer geschikt. De langsbanken zijn comfortabel en het schip is voor bijna iedereen toegankelijk. Dankzij de fluisterstille elektromotor is het met elkaar praten onderweg absoluut geen probleem.

Omdat met de Fiducia verschillende opties mogelijk zijn, is de prijs sterk afhankelijk van het gekozen programma. Ter illustratie: prijzen beginnen bij € 150,– voor een 90 minuten durend arrangement over de Woerdense singels, waarbij een introductie over de Romeinen in het Limesmuseum (in de Kleine Zaal van Concordia) en een vaartocht van zo’n 45 minuten zijn inbegrepen.