Groepen

Varen over de Limes, de basis voor een geslaagd evenement!

Er is sprake van een groepsarrangement indien u exclusief voor uw gezelschap een van de onderstaande mogelijkheden boekt. Er sluiten dus geen andere gasten bij uw groep aan. Groepsarrangementen kunnen voor elke dag van de week worden aangevraagd.

Wij helpen u graag bij het maken van een programma op maat. Heeft u plannen, neem dan tijdig contact met ons op (uiterlijk zes weken voor de door u gewenste datum); alleen dan is het zeker dat wij u van dienst kunnen zijn.

Onze organisatie beschikt over twee reconstructies van Romeinse schepen: het vrachtschip “Per Mare ad Laurium”,  geschikt voor maximaal 36 gasten en de punter “Fiducia”, geschikt voor maximaal 12 gasten. Rond beide schepen hebben wij een aantal basis-arrangementen ontwikkeld.

Overige mogelijkheden

Naast de onder “Per Mare ad Laurium” en “Fiducia” gepresenteerde arrangementen kan er nog meer. Het vaargebied van de Oude Rijn, de Linschoten en de Grecht biedt immers nog andere interessante mogelijkheden. Wij kijken graag wat wij voor u kunnen doen. De kosten van uw groepsarrangement zijn afhankelijk van de inhoud van het programma.