19 januari 2022

Een paintball personeelsfeest, iets voor jullie?

2 min read

Zijn jullie nog opzoek naar een uitdagend personeelsfeest? Zijn jullie de saaie en gewone personeelsfeesten ook beu? Dan hebben wij goed nieuws voor U!

Je kunt vanaf nu namelijk een paintball personeelsfeest organiseren! Eindelijk weg met de gewone saaie personeelsfeesten en wat actie!

Wat is paintball?

Paintball is een sport die uit de Verenigde Staten is komen overwaaien. Het is een heel bekende sport voor jong en oud. Bij paintball is het de bedoeling dat je andere mensen aanschiet met een soort geweer waar verfballetjes in zitten. Als je iemand aanschiet dan zie je dus een verfplek op zijn haar kledij/ pak. Het is dus de bedoeling dat je kledij aandoet die vuil mag worden, meestal krijg je deze bij de organisatie zelf. Ook zal je bescherming moeten dragen zoals een helm zodat de verfballetjes je niet kunnen raken in het gezicht.

Wat zijn de spelregels bij paintball?

Paintball wordt gespeeld op een natuurlijk terrein waar verschillende hindernissen staan. Denk maar aan autowrakken, struiken, bossen, schuilhutten, … De deelnemers zijn gekleed in een camouflagepak zodat ze zich goed kunnen verstoppen. Binnen de drie a vijf meter mag er niet op elkaar geschoten worden omdat dit gevaarlijk kan zijn. Sommige spelen hebben hun eigen regels, je kan dus uren doorgaan met regels verzinnen en je eigen spel maken van paintball.

Waarom een paintball personeelsfeest?

Een paintball personeelsfeest is niet alleen een goede manier om je uit te leven, het bevordert ook de groepscohesie. Paintballen is met andere woorden een perfecte activiteit als teambuilding. Je leert andere kanten kennen van de tegenspelers die je op een normaal personeelsfeest nooit zou ontdekken. Laat je van je creatiefste kant zien en verras je personeelsleden met een leuke en uitdagende paintball activiteit. Veel plezier! Voor meer info over dit paintball personeelsfeest kan je hier terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *