29 november 2021

Cocktail recepten

2 min read

Bekijk de cocktail recepten online. Maar de cocktail shop heeft meer dan de lekkerste recepten voor mixen. Wat denk je van:

  • Doseren en jiggers
  • Fruit tools
  • IJs tools
  • Spoon
  • Muddlers
  • Shakers
  • Strainers

De cocktail shop heeft dus een heel assortiment met producten om cocktails te shaken, en houd hierin de sale in de gaten. Kwaliteitsproducten kunnen daar met een stevige korting aangeboden worden. Bekijk dus de hele site, en natuurlijk de recepten. Lees verder of de recepten en attributen voor cocktails.

Mixjes raken nooit uit de mode

Als je de lijst cocktail recepten bekijkt, dan zie je een flinke lijst: cosmopolitan, negroni, margarita, en gin tonic is maar een kleine greep. Alle ingrediënten zijn eenvoudig bij de lokale slijterij, of zelfs bij de supermarkt, te koop. Wat overblijft is de cocktail op de juiste manier bereiden, op de goede temperatuur serveren, en met de materialen van de cocktail shop kan dat niet mislukken. Je serveert dan dat drankje voor de fijnproever, een delicatesse die niet kant en klaar in een flesje wordt verkocht. Het maakt menig avondje visite tot een feest. Omdat de cocktail al oud is, zal het niet verdwijnen. Het is geen tijdelijke modetrend, mixjes verdwijnen niet.

Voor thuis of voor in je horeca zaak

De cocktail shop levert aan zowel particulieren als bedrijven. Thuis bij de dranken een shaker is altijd goed, en voor diegene met een horeca zaak, de gast heeft flink geld over voor een cocktail. De gast betaalt graag extra voor de show hoe jij een cocktail staat te maken, tel uit je winst. In je horeca zaak mogen dus de attributen om een cocktail te maken niet ontbreken, gek genoeg zijn er nog veel gelegenheden waar het wel ontbreekt. Ga dus naar de site, bekijk het assortiment en maak je keuze. De recepten kun je eenvoudig namaken of wijzigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *